Siapa yg dh try set Shaklee?

Siapa ada pengalaman ambik set shaklee time mengandung? berpantang? mnyusu?

1 Balas

Saya memang elakkan ambil supplement. Sebaiknya makan buah2an dan sayur2an mengikut keperluan badan. Contoh kalau nak tambah darah, banyakkan makan daging, bayam, dan ikan yang ada warna hitam isinya macam cencaru. Waktu berpantang, nak banyakkan susu, makan buah oren. Yang penting time mengandung, berpantang, menyusu, ibu pun kena minum susu juga. 😊