Pengalaman GBS

Siapa ada pengalaman ada positive GBS semasa mengandung & bersalin? Anak sihat tak atau terkena infection jugak? Anak saya buat CRP test, 99.8 which is too high. Kena admit & on antibiotic in 5 days. Please share pengalaman korang & bg kata2 semangat kat saya 😢 #firsttimemom #pleasehelp

3 Balas

saya gbs+ masa nk bersalin dia akan drip antibiotik supaya anak tak infected. lepastu biasanya baby akan kena tahan 1 hari untuk pemerhatian..takda masalah, baby boleh balik

2y ago

Guna ni untuk hilang keputihan