Period problem

Siapa ada masalah priod mcm saya? Sblm saya psg iucd saya mkn pil dan skrg saya da psg iucd period tetap mcm ni . Seminggu skali .. bln ni sje da 3 kali period

Period problem
4 Balas

Sis, lebih baik jumpa doktor suruh cek. Biar doktor yg tolong jawab. Sya period pun lama , jumpa doktor. Doktor cek bengkak dlm rahim. Tkena jangkitan. Pegi cek awal, supaya tda mnyesal.. Sy sudah alami, jd sy mau sebarkan awareness. 😔

6mo ago

awk ad pkai iucd ke

jap tak faham cmne period tu. sbb harini baru 24/10. knp yg kotak pink tu dah sampai 28/10?

Xnormal kot kalu period sebulan 3kali .. awk kene p knlik buat chekup

tempoh period: 12-16hb istihadah: 17-26hb period: 27 - 15hari

6mo ago

27/10 sehingga 15 hari