Air ketuban berlebihan

Siapa ad experience air ketuban lebih..sy da 4 mggu follow up..2 mggu lpas dr da detect air ktuban lebih..hrini check up mkin bnyak lg..da check diabetes tp okay..da scan baby stakat ni dr kata Alhamdulillah okay.. jntung no problem..stakat ni smua la okay...tp bila dr bgthu antara punca2 diam.mcm sedih plk..anta 3 nya diabetes..xthu sbb dia n sindrom..hmm sape ad experience..las brsalin tu okay ke..or ad yg berslin awl jga ke

1 Balas

kemungkinan kena.bersalin plg lewat pun mggu 38. bykkn berjalan n bykkn jugak.minum air biar ade air kluar masuk tu byk