Air ketuban

Hi mommies, sy 25weeks. boleh ke detect air ketuban turun sikit2? Dkt panties kadang2 kuar air jernih. Jarang ada keputihan. Last scan 3mnggu lepas air ketuban okay. Stakat ni baby gerak masih ada. Next check up doc 15 jun.

2 Balas

hai sis. sy 24 weeks . ada keputihan skli air jernih . sy pegi swsta nk cek. tapi klinik tu suruh refer hospt. sy kne admit ward 2 hari sebab pakar O&G nak confirmkan adakah tu keputihan atau air ketuban leaking. bacaan air ketuban sy 18. better than previous week which is 14 je . so conclusion dalam masa 2 hari admit no leaking lah. Alhamdulillah. sis mgkin boleh pegi klinik dulu tnye doctor. jangan berdiam diri dan agak agak je taw. 😅

1y ago

yeke. baik sy akan pegi klinik cek. terima kasih sis

time checkup tu tny doktor