packing

Siap packing bj dl rini... 1hari de 2helai bju... Yg lain kemudian.... Da 30w 4d

packing
28 Balas

Wah sis dah pack da.. sy 31 weeks da.. ade la pack ckit bju baby .. bju mak xde pack Lagi..

5y ago

Sama laa saya pun 31 week tapi baju baby pack sikit je , barang sendiri pun tak pack lagi tambah2 ade lagi barang baby tak cari lagi tengah2 musim pkp ni

Pengalaman saya baru bersalin, masuk labour room bawa pampers sahaja...,

Banyak yang tanya psl plastik... Boleh cari dekat MR DIY atau IKEA

Bestnya dh siap packing..sy dh 33 minggu tp x siap apa lg..😁

Kalau awk bsalin gov byk sgt ni awk bwk...kalo swasta..ok😊

4y ago

Ok trima kasih ye. Sbb mostly tgk list org bwk bnyk sgt😅

Wah...bestny..sy due 6june..1 packing ape pon lgi..

Saya pun dah siap packing.... due 8/05 😍😍😍

5y ago

Amin..

Sis , zip lock plastic tu sis beli size ape ?

Sye dah 34w brng mommy je tk siap lgi ni.

Kat mana boleh dapatkan plastik macam tu ya

5y ago

Saya beli dekat kedai eco je