Hi mommy semua! Nak tanya sabun mandi mana best utk newborn? Nak yg bau soft je ..

Shower gel , shower cream, sabun mandi

1 Balas

Newborn tak perlukan sabun mandi. Tapi kalau awak nak guna, cari yang mild formula brand macam sebamed, cetaphil, aveeno, qv, mustela, qv, pigeon natural botanical, ada banyak lagi sebenarnya. Macam anak saya since newborn pakai sebamed. Shampoo, body wash, body lotion😊 Masuk setahun lebih saya tukar ke cetaphil pula. Hehe