Anak korang 3 bulan pandai buat dah.. pandai meniarap sndri ker?? atau still buat tummy time

sharingg #firs1stimemom

2 Balas

baby sy baru pandai mengiring, dulu x suka tummy time, tiap kali buat mesti nangis, sejak pandai mengiring ni sy saja² tiarap kan eh tetiba suka pulak buat tummy time boleh la meniarapkan lama sikit..

4mo ago

ank 1st meniarap 2 bln lbh, ni ank 2nd 3 bln tak dak tanda2 nk meniarap pon lg 😅

ank no 2 sya ni cpt pla meniarap..2 bulan stngah dh meniarap..ni dh 3 bulan dia dh boleh maju ke dpn skit²..skrng ni krja dia mengangkat bontot je. x sbar nk merangkak agaknya😂