Pernikahan

sharing yuk mom .. bagaimana dulunya awal kisah asmara sama suami ?

104 Tanggapan

aku dulu di kenalin sama tetangga rumah .. yaa sebenarnya suami aku suka dari dulu smnjak AQ masih duduk bangku SMA terus .. lama lama suami ku tau dulu AQ pernah menikah sblm nya sama suami pertama .. suamiku tau kekuranganku dan anakku selepas AQ berpisah dgn mntn suami yg prtma .. akhirnya AQ akrab sama suami ku dulu sktaran beberapa bulan yg lalu akhirnya AQ pacaran sama suamiku sekitaran 5 bulan terus sblm hari ultah suamiku AQ bertunangan sekitar 1 / 2 bulan .. akhirnya Mei AQ menikah sama suamiku ..