Hai, nak tanya Early clearblue siapa pernah guna? kalau tgk gambar saya tu agak² ada isi ke? Ttc4thn

6 Balas

Kalau sampai kena edit gambar sebab nk bg nampak double line tu maksudnya jgn bergantung harap dulu.

-ve. line kena sama terang.

3mo ago

Confident beli kt mana? Even faint line kalau guna cb pun still positive mcm upt lain. Boleh refer website cb https://uk.clearblue.com/pregnancy-tests/faint-line Tp gambar yg tt upload ni very very faint line. Actually saya tak nampak double line pun taktau la camera effect ke apa.

Negatif tu…

-ve awak.

negative

negatif