Tarik mengkarung

Share sikit tips nk elak "tarik mengkarung" time tido.sakit weh!! Urat bersimpul dekat kaki? korang biasa jadi x?

21 Balas

bru 5 kali kena start prggy ni, mmg tkjut hzbn klu tiba2 bgun mnangiss kena 😂

Byk kali jugak time tido.. salu bila kena tahan je dulu lama2 hilang sendiri..

Sama la sy pon, masuk je 3rd trimester selalu kena masa tgh tido..sakit😢

Saya pun prnah dah byk kali, kena jaga2 time tido, prlahan2 gerakkan kaki.

Kalau tanya nurse katanya kurang kalsium,banyakkan minum susu, makan keju ke..

5y ago

Betol 2.. Time sy pregnant kakak sy nurse suruh sy amik pik calsium.. Makn seminggu sekali... Alhamdulilah xpernah kene...

Masuk 3rd trim, hari-hari kena walaupun sikit 😂

Bru kena pg ni..sakit yat mat..sabo je la

Sy dulu tumbuk2 kaki hahahaha picit2

Cuba follow tips ni...

biasa la tu...