Saya Telah Di Vaksin ✅

Settle Vaksin Dos Pertama Pagi Tadi Di Axiata Arena Bukit Jalil 😉 Jenis Dos Pfizer Untuk Ibu Mengandung (saya 26week) Lagi 3minggu Dos Yang Seterusnya . Ramai Jugak Mommy2 Yang Vaksin Tadi . So Yang Belum Vaksin Tu If Dah Dapat Appoimnt Jangan Tak Pergi Ya . Kalau Ragu’2 Boleh Tanya Doktor Atau Nurse Kat Sana . Diorang Akan Explain . Jangan Lupa Bawak Buku Pink Sekali Sebab Diorang Nak Tengok 😉 24/6 Cocok kancing gigi dekat KK , 25/6 Vaksin . Kiri Kanan Tangan Dua2 Lenguh 😂 Harap Malam Ni Boleh Tidur Lena Lah 😬

Saya Telah Di Vaksin ✅
1 Balas

Alhamdulillah, tahniah! Sy tunggu masa je dpt panggilan utk vaksin ni, kandungan pun baru 14w. Paling tk sabar sbb sy mmg nak perlindungan drpd Covid insyaAllah.