18w5d

settle check up kk today.. hb makin turun lagi.. dapat laahh senaskah buku mengenai anemia.. dapat nurse yg lain pula.. haaa tu kena mbebel.. hiihiii.. next month dah kena minum air gula.. doa kn sy ya mommies.. ermm then nanti kena refer kk lain pula untuk buat scan details.. kata nye kalau takde surat vision tu kena bayar rm100, kalau ade jadi free je.. mommies details scan pon camni ke..? kena puasa..? tqia ~

18w5d
1 Balas

Xtau pulak ad cam nie..sy buat detail scan dekat swasta sbb nurse kk xsuro buat pon kat kk.Kat swasta ratus2,sy buat skli 5d...Mungkin sbb sis hb makin menurun jd doc nak tgk prkmbngan baby..

5y ago

tu la.. sy pn xtwu jgak ade cmni.. ingt pergi scan swasta je buat details.. rupa nye ade cmni refer2.. 😅