Details scan di KK

Nak tanya nanti Di klinik kesihatan ada buat details scan ke? Atau kena buat sendiri dekat swasta? Tq

6 Balas

Buat kat swasta sis. Melainkan awak ni high risk mom yang ada checkup dengan pakar hospital. Yang ini ya, buat kat hospital kerajaan.

kk scan biasa pun dia org malas nak buat ..mn nak buat details scan ..better sis buat kat Swasta je

4mo ago

Time Sy buka buku pink kk Ade scan time itu 9 weeks. Sekarang sy dah 31 weeks.kk x Ade scan .bila Sy Tny ..Dr ckp nanti nanti jer ..so I fedup ..I scan kat Swasta jer

kk biasa xwat detail scan klau xde risiko ape2..kena g swasta bru puas ati doc godek2 baby

kalau nk buat detail scan,kena buat kat swasta.Terpaksa korbankan sikit duit

4mo ago

Kalau high risk je biasanya kk or hospital buat.

baik terima kasih. detail scan dengan anatomy scan tu sama ke?

kk X Ade buat details scan ..better sis buat kat Swasta jer