Buntu dan stress tak cukup tdo. Baby sy yg berusia 27 hari akan merengek seperti xckup susu

Setiap malam dari pukul 12 lebih sehingga ke subuh. Dah bagi susu pun still xnk tdo n rengek nangis mcm lapar lagi. Salin pampers pun still rengek lagi. Check perut x kembung.. Xtau da nak buat camne. Sy confused xtau dia nak apa n cara nak handle dia. Sy naik stress sbb sy x ckup rehat dgn sakit perut bekas jahitan czer sbb asik kerap bangun baring mengejut setiap kali dia nangis. Tolong bgtau apa yg perlu sy buat 😭#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #seriusnanya

7 Balas

hi mom, you dah try bedung anak you elok2 dah? kadang2 sbb salah bedung pun boleh punca. sbb kalau tak kembung, kemungkina cara bedung kita yang tak kena. baby ni dorang ada moro reflex.

2y ago

jgan bgi baby tdo siang lama sngt sis...bngunkn dia skjap2..