Ada sesiapa pernah dengar hamil kosong @ tak menjadi?

Setiap kali nak kencing mesti akan kluar skli darah gini.. dah prgi hospital cek doc suruhTunggu @ prgnt x menjadi.. keluar darah beku kecik2 tapi bnyk.. sye dh buat scan atas bawah skli mulut itik dan ade kantung tpi belum nmpk janin maybe sebab masih kecik.. korang ada tips tak untuk masalah ni.. atau tips nk kuatkan rahim 🥺#pleasehelp #firstmom

Ada sesiapa pernah dengar hamil kosong @ tak menjadi?
11 Balas

Tips dia. Biar masa yg menentukan. Tunggu lagi 2 weeks, dah boleh nampak baby dari scan. inshAllah 8weeks ke atas boleh dgr jantung. Jgn stress2. Kenalan saya mengalami sama mcm awak. Kena mulut itik, scan dari bawah. Sbb dia pun ada ketulan darah. Doa banyak2 k. Semoga ada rezeki awak 🥰

1y ago

tq awak 🥰 best bca smua wish lega hati ni ..