Ada sesiapa pernah dengar hamil kosong @ tak menjadi?

Setiap kali nak kencing mesti akan kluar skli darah gini.. dah prgi hospital cek doc suruhTunggu @ prgnt x menjadi.. keluar darah beku kecik2 tapi bnyk.. sye dh buat scan atas bawah skli mulut itik dan ade kantung tpi belum nmpk janin maybe sebab masih kecik.. korang ada tips tak untuk masalah ni.. atau tips nk kuatkan rahim 🥺#pleasehelp #firstmom

Ada sesiapa pernah dengar hamil kosong @ tak menjadi?
11 Balas

bedrest awak. jgn buat kerja berat. elakkan stress. makan asid folid. fikir yg baik2 doa yg baik2. doa ibu hamil paling mustajab. allah dengar. big hug utk awak❤️. semoga ada keajaiban utk awak. semoga baby kuat bertahan dlm rahim awak. semoga dipermudahkan urusan awak