Berharap dapat merasa ada penghuni rahim... sebelum ajal menjemput...

Setiap kali fikirkan pasal zuriat ni memang sedih sangat2... Setiap bulan saya berharap... Tapi apakah daya rezeki bukan milik kami lagi... ?????????????? #1tahun7bulan

36 Balas

Sabar ya sis..In Shaa Allah..nnti pasti ad rezeki sis.. sy pun baru saja kehilangan kandungan pertama usia baru 27 minggu pd 18/3/2020.. In Shaa Allah.. pasti ada rezeki lagi lepas ni..

5y ago

Maaf menyelit puan, ape punca gugur 🥺

Sabar Sis.. Jgn putus asa.. Sentiasa berdoa dan berfikiran positive. Kita tentu akan ada peluang merasainya di satu hari nanti.. Janji kita tak putus asa, for sure kita akan dpt..

Sabar sis.. Jgn putus asa.. Sy menunggu 9 tahun. Ni baru Allah kurniakan rezeki utk sy mengandung. Insyallah sabar utk indah.. Teruskan berdoa dan berusaha.. Jgn putus asa

Sabar ye sis...saye dah 5 tahun berkahwin masih ttc... Yg penting kita usaha tp jgan stress dan terlmpau fikir sgat... Sis pernah try guna opk?

Sy hampir 10 tahun menanti utk dptkan zuriat... Masih menanti sehingga skrg... Selalu berharap supaya sy dpt berita yg sy mengandung...

5y ago

Amin.. semoga ada rezeki sis..

Cuba rujuk pakar o & g, inshaAllah kita cuma usha, macam saya dah 14thn kawin, Last pegi jmpa pakar alhamdulillah now da 9weeks

Sabar yea.. Insya Allah ada jln lagi.. Sy 5 tahun tunggu.. Kini alhamdulillah dh masuk 18w.. Sentiasa berdoa dan berusaha..

Semoga sis dikurniakan cahaya mata tak lama lagi.. insya allah mesti ada hikmah nanti sis😊 sentiasa positif ea sis..

Smga dimurhkan Rzki Sis utk dpt cahaya mata. Jgn bersedih ye Sis, Allah pasti berikan yg trbaik utk Sis. Amin..

sbr ya sis.. Allah akn beri bila kita dh bersedia. Dia tahu apa yg terbaik dan ms yg terbaik utk dptkannya.