Berharap dapat merasa ada penghuni rahim... sebelum ajal menjemput...

Setiap kali fikirkan pasal zuriat ni memang sedih sangat2... Setiap bulan saya berharap... Tapi apakah daya rezeki bukan milik kami lagi... ?????????????? #1tahun7bulan

36 Balas

Sabar sis..Rezeki pasti ada cuma cepat atau lambat..Sentiasa berdoa smoga d beri rezeki 1ary nnt...Amin

Sabar ye sis.. Semoga kita semua yg mgharapkn ni.. dikurniakan zuriat tahun ni.. InsyaAllah.. Aamiin.

Sabar sis, ada yg menunggu 18 tahun.. InsyaAllah xlama lg tu sis.. Take care kay.. Much love😘

Cuba awk try jus ajzahah..search dkt FB..sy pon ikhtiar dengan jus tu..Alhamdulillah lekat..

Sabar ye sis..byk.kan berdoa agar dimakbulkan..insyallah..ada la rezeki sis nanti

Saya pun mcm sis..ingn ada zurit..tapi belum ada rezeki lh..😭😭

Semoga sis dimudahkan dalam urusan mendapatkan zuriat. Aaamiinnn. 💚☺

Saya doakan sis dikurniakan cahaya mata secepat mungkin. Aamiin

Aamiin. In shaa Allah ada rezeki tu. 😊

Insyaallah akan ada rezeki puan nnti..amin