boleh harap bulan ni mengandung??

Setiap bln berharap tapi cuma dapat kekecewaan sahaja..bulan ni juga Saya harap..sbb nipple sahaja sakit sekarang DPO7 Sblm no x pernah nipple sy sakit dlm DPO7.. Period due lagi 12 Hari...bolehke sy harap.. Ada x sesiapa mcm sy DPO7 start symptom.. Tq utk sudi jawab

2 Balas

Sis kena sentiasa berlapang dada. Jangan terlalu berharap, nanti sis sendiri yang akan rasa kecewa and stress. Kalau boleh kurangkan stress tu untuk ttc, nanti kacau hormon. Banyakkan berdoa, inshaaAllah akan ada rezeki untuk sis and suami. Mungkin belum masanya lagi Allah nak bagi rezeki zuriat untuk sis and suami. Mungkin ada rezeki lain untuk sis and suami, kita mana tahu kan perancangan Allah. Sabar ye sis. Sabar tu kan indah 🌸🌸 Btw sis dah berapa lama ttc? And ada buat tak opk or bbt?

4y ago

3 tahun sis..pernah gugur tahun lepas Bulan november..baru bulan ni start buat opk..bbt xde buat..

Harapan kena seimbang dengan redha sis. Harapan jangan tinggi sangat nanti kecewa pun tinggi.