upt dn opk

siapa mcm saya opk hampir +ve dn upt samar² ada yg pregnant tk kalau mcm ni...upt saya dari dpo 5-dpo7 semua samar..harap kali ni mmg pregnant lh... ##bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

upt dn opk
2 Balas

Setahu saya penempelan berlaku masa dpo7-9 sis, sis boleh upt masa dpo10 ke atas, nak lewatkan cek upt masa dpo12, utk cek air kencing tu waktu subuh2 ye (valid utk dpo15 ke bawah) kalau dah lebih dpo15 tak period juga boleh dah nak cek upt bila2 masa

2mo ago

ok tq sis😊

Sis, kalau nak respond cepat, boleh share persoalan di fb Group Ikhtiar Hamil TTC Malaysia (RASMI) ya