Tumpang tanya..

Set Berpantang ni memang kena ambil atau tak? Set Berpantang jenama apa paling bagus yang pernah diambil? saya keliru nak beli satu set terus atau tak. Minta share2 pengalaman ye, terima kasih

13 Balas

Nonaroguy is the best.. Paling best minuman herbal akar dia and pill phytonatal utk elak sembelit..

5y ago

Sy pon suke pyto tu utk smbelit. Kalau xsusah nak membuang

Sy amik supplement je utk tmbh tenaga, jga pemakanan, lebih kan buah buahan n sayuran.

Kalau tiba² kena emergency czer, membazir beli. Harga pon bukan murah²