Set berpantang

Hi set berpantang apa yg paling bagus ea? Minta tolong suggest kan🥺#firstbaby #bantusharing #seriusnanya

11 Balas

kakak saya anak 4 semua guna nonaroguy, dia pantang sendiri. ramai jgk yg suggest nonaroguy. tp saya pakai mak bidan tukang urut punya set dia buat sendiri sbb berpantang kat kg kan. kalah dgn org tua saya hahaa

Saya beli ni. Ada param pilis bedak minyak telon n ubat2 jamu. Plus naroguy pun saya beli

pantang dengan SET ILMU je sis. confirm sihat & jimat duit 🤭🤭🤭

Sis, sila cuba dari tanamera. sangat bagus tau!!!

3y ago

saya pakai minyak & sabun dia. suka sgt bau minyak dia tu feeling gila. tak pakai tak boleh tido hahaha

rmai suggest nonaroguy 😊

ummialya pun elok jugak

Nonaroguy 👍

nonaroguy pun ok

Seri ayu best

perlu?