Mainan apa yang sesuai untuk anak 8-10bulan

sesuai untuk dimain

4 Balas

Saya beli number block yang silicon and shape box tp dia getah je keliling. Early education 😅 ni baru order ball pit, saya letak dalam 200 bola. Yang ni untuk suka suka je bagi dia active dalam tu.

1y ago

hihi tq for sharing ! kesian bby asyik main toys yg sama je😅

Hai mommy. Boleh rujuk artikel ini. Tapi pastikan beri mainan kepada anak dalam pantauan https://my.theasianparent.com/mainan-budak-budak/?utm_source=search&utm_medium=app

Soft toys atau macam teether ✌🏻

1y ago

teether dah byk sgt..tu kne fikir nk bg toys lain plak 😅 btw thanks!