tips elak kuning

Sesiapa thu cara turunkan kuning ank?

15 Balas

Mandikan baby dengan pokok dukung anak.. In sha allah kuning hilang..

4y ago

Mak sy pn pakai daun dukung anak masa anak 1st

Bagi baby minum air sengkuang cina , nnti dia berak kuning dia akan turun .

4y ago

Kalau dia salah sekali pun, ckp tu Elok2 lah. Panggil org x guna plk.. Engkau kalau berguna sgt, tunjuk contoh yang baik2.. Bg nasihat yg baik2!!! Supaya org lain boleh ikut teladan kau yang bagus tu!!! Macam mana agaknya kau ajar anak kau...!!! Sensitip betul kak mah pepagi camni bila baca komen x bagus dari orang yang bagus2 ni... Minta Allah SWT jauhkan dari orang yang bagus2 ni...

Bagi susu badan dengan lebih kerap pada baby

Bg susu badan sejam sekali

batangkali / patawali