Gatal diseluruh badan

Ade sesiapa pernah kena gatal-gatal ketika mengandung tak ? naik merah-merah dan gatal dekat seluruh badan . kenapa ye ? saya tak dapat tahan nak garu . 5kali mandi air panas untuk hilangkan gatal 😢 saya sendiri tak sanggup tengok badan sendiri

2 Balas

Kdg boleh jd sbb pembawakan baby. Kena rajin sapu ubat calamine, blh tny doktor blh tk bg ubat makan klu rasa ubat sapu tk jalan.

Sapu calamine lotion sis.. mandi dgn air biasa je .. jgan garuuuu