Gatal gatal

Badan baby gatal gatal dekat belakang tengkuk. Dr kata bukan allergic. Kenapa ya. Sian dia garu garu dekat gatal tu

9 Balas

Mungkin sebab kering. Kadang ada budak sampai bersisik tengkuk anak tu. Cuba pakai kan sabun yang sesuai (kurang buih) dan bawa anak jumpa doktor pakar kanak² untuk tahu apa solusi kulit anak mommy

Mungkin sebab kering kot tu. Klu bf.. Elakkan ambil makanan sprti seafood.. Sy sllu sapu krim cetaphil extract calendula.. Alhamdulillah mnjdi

Mgkin sabun mandian x sesuai dgn kulit dia.. Cuba awk tukar sabun yg lain dn kurang buih ...

letak lotion lepas mandi. kering kulit nnt baby garu sbb gatal

mebi semut x pun yg atas tilam tu nama apa ya pepijat ke apa..

Doctor ada bagi further explanation?

2y ago

I see. Boleh jadi cream tu tak sesuai untuk anak, Puan. Saya dua kali pergi klinik baru dapat cream yang sesuai. First, saya pergi klinik biasa (tak sesuai). Second, baru pergi klinik kanak kanak (sesuai).

selalu bersihkan tempat tido

Mungkin eczema?

eczema kot