Nak tanya Siapa ada pengalaman sakit perut cirit birit dan sakit ulu hati 24w3d ?

Sesak nafas, susah nak tidur malam.

3 Balas

hai mommy. kalau sakit ulu hati dgn sesak nafas tu yes sy pernah rasa. sempit je rasa bila nk tarik nafas. kadang tido dlm keadaan duduk. cirit tu selalu rasa masa nak dekat due. 3x pregnant mcm tu

Cirit birit tu xde lah tp sakit ulu hati and acid reflux memang ada. Especially kalay makan benda susah nak hadam dan yg pedas pedas. Kekdg sampai susah nak tidur.

sy cirit birit sbb mula2 minum susu kambing. pastu ok dah. mmg skrng 26 weeks dh tk lena. serba tk kena position. asik terjaga. pastu jalan satu rumah.