Nak tanya, okay ke untuk mengepam susu semasa pregnant anak no 2?

2 Balas

better consult dengan LC berpengalaman mcm puan nadmadrom atau puan dydiana. sebab kalau DBF, generally safe. sebab untuk all those hormones menyebabkan contractions yg berkesan untuk melahirkan baby, kena ada cukup hormone receptors kat dinding rahim. normally receptors ni hujung2 kehamilan nanti baru dia ada cukup banyak.

pam susu before bersalin boleh buat trigger contraction ye. so bahaya