Jarak baby dengan pintu rahim dekat...boleh urut peranakan bg naik x??knpe jadi MCM tu ye??

4 Balas

kalau sy tak berani nak urut. just buat senaman kegel je bagi kuat lantai pelvis. kalau sis nak juga urut bagi naik kena cari bidan yg betul² pandai urut bukan yg tau main urut je. silap cara boleh jd bahaya

tak faham. ni cerita baby masih dalam rahim atau baby dah keluar? nak urut peranakan masa baby dalam rahim ke macam mana?

senaman kegel MCM mne...ad bidan yg berpengalaman boleh buat

2mo ago

Awak search dalam YouTube 'senaman kegel untuk ibu mengandung'

baby dlm rahim..nk urut peranakan masa baby dlm rahim

2mo ago

baby dalam rahim TAK BOLEH urut peranakan. kalau pape jadi risiko bukan pada baby je, pada awak sekali