Sakit perut dibahagian bawah menyucuk2 tu normal ke ? tapi sekejap sekejap ja skrg dah 13w3d

2 Balas

kalau apa yg nurse bgtau sy, kalau sakit tu on off je, kejap ada kejap xda..tu normal sbb baby nak makin membesar n rahim pun sama, kalau sakit tu berpanjangan dan lebih 5minit sakit tanpa henti sehingga mngeluarkan cecair yg tak sepatutnya. tu tak normal.

Xde bleeding/spotting okay lgi…tp kalau berterusan myucuk2 better rujuk dgn Dr

4w ago

xdaa..oke baik