Selamat ptg momies2.. masuk 36minggu 1hari arini.. normalka kalau keluar keputihan..??

6 Balas

Kalau tak banyak, tak berbau & color jernih ok kot. Kalau selain dari tu kena minta advise nurse/doctor sama ada perlu swab check gbs or tak

4w ago

Try minta advise doctor/nurse

Normal je.. peningkatan hormon kehamilan. Selagi tak gatal2, takda bau, takda warna hijau, kuning. Its normal.

normal je tu..Sy 37minggu kluar lendir mix darah...tapi belum beranak😭..

4w ago

Bukan mucus plug ke?

saya week 28 ada keputihan ni. warnanya putih tapi bau

Sy pon ade…35w4d

normal