16w dah nmpk ke klau scan gender bby ke? Momi boleh share pgalaman?

13 Balas

Msa sya 16w xnmpk dan doc kta sukar nk tgok sb bby xnak bg kerjasama asyik tutp jer..Dia nk bg surprise kt mummy n daddy dia..smpai week ke 18 xnmpk lg bru2 ke KK doc scan n tya kt doc bby gender apa doc punya scan2 xnmpk jugak

Saya suggest scan on 20 weeks - 24 weeks. Boleh buat details scan sekali. Kalau awak scan sekarang highly chance untuk repeat scan. But if you don't mind to scan banyak kali, up to you.

Kalau boy mudah sikit.. sy dlu 16week cek da nmpk boy.. peknen yg girl 20week pun x nak tunjuk..

Saya scan baru ni 16 weeks belum nampak. 20 weeks nanti baru doc buat detail scan sekali gender.

15w scan haritu nmpk pistol. Maybe kalau boy lebih mudah cam. Tp nk confirm balik 20w nnt

saya scan masa 18w Dr cakap dah nampak pistol.. Dr kata biasanya lelaki akan senang nampak

saya scan 16w dah nmpk tp 60% je doc cakap,Boboy nie dia cepat nmpk dari gigirl

saya scan 16w dah nampak gender tapi samar². kena repeat scan 20w n above

Sya buat detail scan 18w dokter kta girl..harap2 betul la girl 🥰

20w ke atas sis baru nampak