Hi sy nak tanya kalau kehamilan masuk 35w sakit nyeri pada selengkangan atau vagina normal ke?

4 Balas

Ya normal sebab baby biasa dah masuk kawasan bahagian pelvik. So kita akan rasa xselesa. saya pun dah masuk minggu 34 rasa mcm tu. Xboleh duduk lama sangat rasa menekan dan sakit.

Normal rasanya sbab saya pun 35w lebih ni pun mcm tu. sakit sngat celah kangkang especially otot2 vagina tu 🥲 pinggul dngan pinggang pun sakit

norml..sy 32week dh skit2 bhgian bwh too...nurse ckp bby dh msuk kwsn pelvik....kne jg2 je la skrg sb kot brslin awl...skrg 34week..

normal