Saya da masuk 10minggu normal ke ada mcm ni,,,rasa risau esok bru kw klinik,,tak ada rasa sakit apa2

2 Balas

kalau ada spotting even drh setitik ia tidak normal..kena g hsptl or klnik asap tuk dptkn rwatan...ada separuh org akn kata ia normal awl kehamilan..tp bg org lain yg rahim tidak kuat sebaliknya..tnda2 awl.tuk alami keguguran .mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy pernah ade mcm nie..tpi fkir positive..last2 skrg sy silent miss carriage…baik awk gi klinik or spital..

1y ago

Sy pernh gi klinik tp mse tu baby oky ade hbeat..sy fikir mybe penat kot sbb tu kuar spotting…sebulan lps tu scan balik kli ke 2 dh xde hbeat