Hai sy dh lbih sebulan beslin tpi secara pembedahan.sy nk tnya brapa lama bru suami isteri brhbungan

3 Balas

Jika rasa tempat czer tu ringan tak rasa kembang, berat, boleh je berhubungan secara gentle. Saya ni dah 5 bln bersalin, kalau jalan cepat ke sana situ sini, tempat czer rasa kembang mcm lepas bersalin tau. Seriau. So, apa2 aktiviti, be gentle. Dalaman tu belum pulih sepenuhnya.

Rasa dah sihat & start keadah perancang anytime je. Tapi saya tetap pilih 100 hari😆😆

Lps pkai perancang.