Nak Tanya kepada mommies yang kat Sini kalau dapat Dua line macam ni tapi satu kabur , pregnant ke?

22 Balas

kalau mcm ni selalunye awal lagi,sy pun mcm ni Kandungan kdua.lama2 baru line pekat..

selalu nye line mcm ni pregnant. blh try cek lg minggu dpn. in syaa Allah line pekat.

Try buat hari2 masa kencing pertama if makin terang rezeki la utk awak

Alhamdullilah selalu positif nak try try plk 1minggu pd nii..

nampak macam positif .. try mommies test blik lpas 2weeks ..

ye pregnant . alhamdulillah . tahniahhh sis 🥰

positive pregnant yea, sbb saya pon camni jugak

dah check minggu lepas dh 12weeks syukur

ye betul..tahniah puan .jg dri bebaik k

Insha'Allah, tahniah