Hai mummy2. . Korg lagi suka cek kt swasta atau kerajaan?? Mne lgi bgus??

29 Balas

both is okay i think. but for me monthly checkup memang dekat kerajaan, detail scan semua swasta.

dengan ekonomi skrg ney sy lebih memilih GOV... tapi untuk scan baby sy akan pegi at swasta..

Untuk checkup semua , saya lebih suka kerajaan . Tp Utk detail Scan sy pilih swasta .

Saya prefer kerajaan. Sebab mudah dan banyak yang pakar... Lebih memahami..

Swasta bagus. Result on the spot. Tak payah tunggu lama. Sediakan duit je.

Kalau tak kisah bayar / company boleh bayar, baik buat swasta saja.

Kerajaan OK. Swasta pun OK je. Tapi cost la

swasta lg detail ..tp sediakan duit jela

kerajaan wlpn kena tunggu turn😊😊

ofc kerajaan pade saya lagi detail