Hi momss..22 minggu boleh kha scan klinik luar?penasaran betul baby boy or girl..

4 Balas

boleh je.. cuma jgn percaya 100% laa.. sbb sya daa terkena?time anak 1st .. xpasal² baby boy tab mandi towel baju bagai pink colour... padahal scan daa 36 week... tunggu masa je nak keluar.. after that ank 2nd 3rd daa xpeduli boy ke girl.

dah boleh . sya pegi aritu msa 19w . lebih baik buat detail scan skli kalau mampu . boleh taw smua mslh bkaitan beby

boleh sy buat detail scan. nk tau details pasal organ, abnormality. gender.

2y ago

ya klinik luar, kena bayar. kk tkda.

blh sis. takde masalah