Hai moms..ada tak disini yg 38weeks belum ada tanda tanda?risau pula due tinggal dua minggu

8 Balas

sama sya sis.. due date 1/12. skrg dh 37 week nk masuk 38 week pon khamis ni. tp baby just senang2..relax2 dlm perut ni. xtau bila dia nk ready pop up. ibu dia msih keje lg. x apply cuti pon sementara tggu giving birth .

2y ago

sya hrini terasa dh 3,4x sakit pinggang. sllu sekali dua je lps tu hilang

saya pun due 22/11 still takde tanda lagi. dah jalan pusing taman buat exercise pun masih okay lagi. baby tak puas lagi kot duduk dalam perut ibu dia heheheh. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti. aamin

2y ago

same sis..habis 1 taman burung di pusing.

sama sis sy pun dah 38 minggu 3 hari nii due date 26/11 lgi seminggu hehe tpi xdah lgi tanda² kot baby masi suka kat dlm.. kadang tu risau juga lagi² nak dekat tarikh nii tpi masi blum ad tanda²

38 weeks 3 hari blum ada tanda... mengeras balik2 ..pingang sakit tapi blum ada tanda2 nak bersalin lagi 😂 semogaa di permudahkn urusan bersalin nanti ibu2 semuaaa aminn

2y ago

amin.sama sis.selalu sakit pinggang, tapi belum ada tanda

semua baby masih golek" dalam perut tk nk keluar ...kaki ni daa sakit jalan sna jalan sni supaya senang nk keluarnya tapi apakan daya dia xnk keluar lgi 😂

sy due 19/11 .. tp belum bersalin lagi ... hari2 dah pujuk bby .. bnyk berjln .. buat squat ... tp bby seronok duduk kt dlm lg ... hehehhee

Sy due esk..xd tanda2 pape lg..kalau x bersalin lg kena serah diri 25/11 nie..smga d permudhkn sgla urusan smua..

2y ago

takut nya..kali ni nak normal, harap Tuhan selalu ada

sy dah 39w+ pon xde tanda lg 🥺🥺🥺 nak sgt bersalin sblum due 😭

2y ago

kan.. tkut nya kena induce