Nak tanya normal ke rasa kalau lepas mkn kan baby dalam perut aktif sanggat dalam perut

9 Balas

normal sis..klau sy lak ..tngah mkan dia aktif sngt2 smpai rasa kenyang ..pastu bleh pulak dia sambung nakal dlm perut smpai trdiam 😂😂😂😂😂😂😂

Normal je. Anak sy pulak bila kita dh kenyang dia senyap hentam tidur 😂 kadang2 tggu nk dia grk bg lama sikit laparnyaaa…

normal sis. seronok kot dia kita kenyang dia pun kenyang

normal.. dia mmg suka klau kita mkn 😁

2y ago

tu lah sis lepas mkn diam rasa

patut lepas mkn pastu diam

ohh tu lah pasal

normal

2y ago

tq jawap soalan sya semua jadi risau kadang pandai terdangar bunyi dalam perut tapi tak tau kentut ke sedu ke