Normal ke usia kandungan sudah masuk 21 mnggu 5 hari tapi masih belum ada rasa tendangan dari baby?

4 Balas

Normal. Saya tengah pregnant anak first, org lain share 14/15w dah rasa tendang haha saya start perasan dia kicking masa 20-21w mcm tu tapi slow. Disebabkan saya first mom, saya tak reti bezakan kick baby or denyut nadi or perut memulas ke apa ke benda 😂 tapi bila dah nak masuk 23w sendiri boleh rasa perbezaan

Normal.. Sama la kita 21w5day. Xde rasa ape2 lg.. Bila scan bukan main active lg dalam tu. Nanti nk scan detail nak tahu kedudukan uri Kadang2 buat kita xrasa tendangan baby. Detail scan boleh tahu semua.

normal kalau untuk first pregnancy akan rasa 5bulan keatas kalau dah anak kedua ke ketiga sangat mudah nak rasa lah

Normal.