Bila kah duedate mommy mommy semua? Ada yang sama x dengan kita 18/1/2023🤭

91 Balas

20/11/22 baby first☺️tapi diubah tarikh sebab ada masalah fibroid,bulan 10 dpat tahu czer atau normal🤲🏻doakan sya ye..semoga selamat melahirkan c comel ni dgn sihat..semoga urusan mommy dipermudah amin3x

2y ago

elak soya,elak daging,ayam,kekacang, lebihkan buah buahan.sayur,ikan👍

Awal bln 10..bakal anak no3..gab jauh sgt ni dgn ank no2.jarak 12tahun..hihii..rezki kan..rasa mcm nk lahirkn bby 1st semula..btw semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin, berpantang n membesarkan anak nnti

18/9/2022..Lg sbuln lbih je ni..nervous n tak sbr nk jmpa baby🥰lg² ank first..smoga mommy ² smua dprmdhkn sgla urusn..smga sis n bby sntiasa siht..aamiin

2y ago

owhhh..Kita geng 🥰

Saya 12/11/2022 anak first. Takut n nervous sangat2. Semoga mommy2 semua dipermudahkan segala urusan bersalin nnti dan semoga kita dan anak yg dilahirkan nnti sihat.. Aamiin☺️

2y ago

aminnnnnnnnn🥰

Due 5/9 . Bulan depan dh kene standby kut ghisau baby klua awal. Ni pun dh start sakit ari2 baby dh menurun🤭. Semoga dipermudahkan hehe❤️.

Saya 4/10/2022, lagi2 bulan je ni, nervous sgt2, semoga dipermudakan urusan ya sis, semoga sis dan baby sentiasa dalam lindungan Tuhan

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis and semoga sis dan baby sentiasa dalam lindungan Tuhan ya ❤️🥰

eh² awal sehari diaa 😂 sy 19/1/23 🥰 hrp2 awal dri tarikh tu la bsalin, nak usaha branak normal, sbb yg first czer, jark 4 tahun dah

1/10/22 xsabar nak jumpa si comel ni ☺️☺️ first time pregnant. Semoga semua urusan kita smua lancar ♥️

2y ago

Saya first jgk tarik pun sma 01.10.22

saya due data mengikut apps ni adalah MAC 2023 . Baru 8weeks belum buat buku pink lg sbb nak tggu 10w punya turn .. #firstbaby

due date 10/10/2022 ank ketiga belum tau jntina bby sorok2..ank first and kedua girl..blm rezeki nk dpt bby boy lgi..