Nak tnye risiko x blik kmpg kandungan bru 10 mgu tpksa blik sbb suami x harap tgal sndri selama 2bln

2 Balas

xde risiko pon. boleh je balik, xde mslh. jnji masa dkt kg jgn buat kerja berat2. kalau kena naik flight, kena consult dulu dgn doktor. kalau long distance travel, every 2 hours kena berenti rehat dulu.

Saya baru 5w dah ulang alik shah alam-johor.. Elok je xde ape. Kalau jenis mual teruk sedia plastic je la. Pastu sedia bantal buat letak kat pinggang