Boleh pakai ke ?

#seriusnanya blh guna feminine wash ke smasa pregnant?

Boleh pakai ke ?
6 Balas

sepatutnya kalau boleh jgn pakai. melainkan betul2 sgt2 x selesa puan pakai je la. nk elok sebelum tidur boleh guna. picit botol guna dlm besar2 buah blueberry je jgn lebih. ambik masa gosok perlahan bersihkan bhg luaran shj (bibir luar & bibir dlm). jgn sesekali bersihkan laluan faraj/vagina. bilas dgn air pastikan semua sisa produk dh bersih lap kering2 dgn tuala khas/berasingan. rasa dh pulih & selesa boleh berhenti pakai yg penting jaga kebersihan je. rajin2kan diri tukar seluar dlm lebih bagus drpd tukar pantiliner. stay dry. hadkan gula & minum air masak secukupnya

beli botol kecik je sis brand ni ada jual. botol besar buat kita nak pakai selalu. pakai sekadar nak tone down kegatalan je. sy ada keputihan pun x guna benda ni. nnti baik sendiri

Kalau boleh tak perlu pakai pun takpe. Hanya cuci dgn air garam suam.

Doctor saya advise jangan pakai. Cuci dengan air saja.

xyah pakai lg elok

Boleh tapi ada cara dia

3y ago

Yelah bukan pakai taram je pakai. Cm first born i checkup swasta memang doctor bagi benda ni, tapi dia explain cara pakai. Kalau berlebihan & salah cara karang jadi lain. I tak ingat dah, sebab dah lama tak pakai. Maybe u tau atau boleh search google