subhanallah

seram sejuk baca komen ni , maaf la tanya tujuan masuk group ni hanya untuk maki hamun orang ke? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

subhanallah
28 Balas

Seekers attention maybe ? Abaikan dia . REPORT . Kita buat dia sakit hati semula, dgn cara report acc dia . Dia ingat manusia lain ni tkde perasaan agknya

Buat xtau je mommy..jumpa je komen mcm tu terus report user..xpyh layan..makin di layan makin menjadi..biasalah tu orang sakit jiwa mmg mcm tu..

huhu jangan d layan sis 😁 orang mental ni dia takkan ngaku dia mental. Sis fokus jaga kandungan & diri je... buang jejaoh negatif vibes 👍

fake account je tue . perempuan xda maruah je nak sebut2 kemaluan sndri dlm public apps . jgn dilayan . better report je trus..

Ye ramai user yang takda adab macam ni. Ada yang tetiba attack. Berani post sebagai anonymous. Elok report je biar kena banned

org y bermasalah je y suke menyalak camtu..tp habuk pn xde.klau under tekanan n dendam bile bercakap pn dh x gune akal

fake acc. xde gambar beria la sembang.. org mcm ni saiko. makin dilayan makin menjadi!

hahhaha tahla rasenya semua dah berumur dah tua.... tapi sayang akal macam budak kecik

saya tak layan pun cuma terkejut baca komen masa tengah tengok soalan dia orang 😅

tekan 3 titik kat kanan tu . lapor kn je sis . nnti admin akn amek tindakan