my first princess

serah diri kt hospital shah alam utk induce masa 38 minggu. admit wad awal sbb gdm on metformin. alhamdulilllah 2 march 2020 lahirnya puteriku.semoga menjadi anak yg solehah penyejuk mata ibu ayah

my first princess
1 Balas

Ok x bersalin di shah alam sis? Nurse doc smue ok x? Bole share pengalaman ke dgn wktu covid-19 ni? Suami bole msuk x tmn?

4y ago

service hsa ok. nurse kt sana ok. time saya blom ada kes covid 19 lg. suami boleh msuk dlm labour room cuma kt dlm wad xboleh teman.dia ada sediakan bilik mnunggu dpn labour room so husben bleh tngu sana klau dh nk msuk labor room nurse akan panggil