Doakan saya

Serah diri 31hb ni czer jarak dekat dengan anak first. jangka 8/4/2022. Mohon doakan saya ibu-ibu sempena Malam nifsu syaaban ni. Nak Tanya juga ada tak ibu yg menyusu semasa hamil ni, mmg normal ke rasa contraction bila menyusukan tu. Atau dah tanda ni? #ingintahu #37weeks

2 Balas

Kalau dari awal menyusu ada rasa contraction tu kira bahaya. Kalau dah hujung2 ni baru rasa contraction, tu kira braxton hicks.

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰

Setahu saya kalau ada contraction tu petanda tak okay. Lagi2 dah hujung2 kalau boleh stop dulu menyusu kalau sakit ❤️

3y ago

tula sis nk stop tu yg susah