edd 04/01/2023

Due date 04/01/23.. takde tanda lagi.. kalau tak bersalin kena repeat check up kk 03/01/23… ingatkan nak bersalin new year same birthday dengan neneknya.. baby masih sedap duduk dalam perut.. perut dah mengeras je dr last week.. #firstmom

4 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis .. aminn jgn lupa dptkan sample ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Tarikh edd kita sama. Masih belum ada tanda jgk. Cuma perut je mengeras kdg2 tapi xlama. Semoga dipermudahkan urusan awk. Doakan saya juga ye ☺️

Saya 6/1 tarikh due . 5/1 kena jumpa dokte scan .. skrg perut ngeras ngeras je . Tapi xlama .. huhu .. semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti .. aamiinnn..

1y ago

huhu same lah kite… harap2 x kena serah diri… semoga dipermudahkan jugak utk awk ☺️

sama la due date kita..sy repeat check 4/1 juga..risau overdue