SCAN BBY 7WEEKS 5DAYS

Sepatutnya nk ikut apps ni sy dh 8minggu 2hari Tadi g scan sy 7minggu 5hari Normal ke ?

SCAN BBY 7WEEKS 5DAYS
6 Balas

sama lah sis...masa 27/7/2022 saya scan 9 week lepas to 11/8/2022 dgr doc cakp 12week 2 hari..maksud nya harini saya masuk 13 minggu kalai ikut kan tpi mcm mna nak betulkan apps ni

2y ago

kena gi kat my baby..sy pun edit kat situ

normal kalau lari tak lebih seminggu jaraknya 🤗 masa saya scan 8w , saiz dia baru 7w 1d . doktor kata tak jauh beza sebab kurang dari seminggu

Dr kata gap around 1-2 weeks should be no problem. Jaga diri mom!

Normal je saye scan masa 12week 4day tpi kandungan dh 13week

Rasa X lari sgt Tu.. insha'Allah normal Tu..

normal sis..sy beza 2 minggu 😁